Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited
Type Business:
Fabrikant
Verdeler/groothandel
Merken:
BENICE-WALVIS
Aantal werknemers:
250~300 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 3000000 - US$ 5000000
Opgericht Jaar:
1999
Export pct:
90% - 100%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf
Specialiseert Industrieel die Co. van Shenzhenpengyifa zich, Ltd, in 1999 wordt opgericht, in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van de hoogste-kwaliteitswinter en de zomer sportieve producten. De winter/de sneeuw verwante punten worden vervaardigd onder onze merknaam van „BENICE“ en omvatten de modernste ontwerpen van ski/snowboard beschermende brillen. De zomer/de water verwante producten met inbegrip van zwemmende beschermende brillen, kappen en toebehoren en onze het duiken producten met inbegrip van maskers, snorkelen en de vinnen worden vervaardigd onder onze „WALVIS“ merknaam.

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

 

Onze die fabriek, in Baihuadong, Guangming-District, Shenzhen, China wordt gevestigd, is een modern industrieterrein die 40.000 vierkante meters met inbegrip van volledige ondersteunende faciliteiten behandelen. Onze onderzoek en ontwikkeling en productie worden gecontroleerd door de modernste beschikbare processen en het materiaal. CNC de procescentra, wire-cut machines en de elektrodielossingsposten zijn voorbeelden van de snijkanttechnologie in onze R&D-afdelingen wordt gebruikt. Onze productiefaciliteiten gebruiken nauwkeurige hydraulica, geautomatiseerde druksystemen, multifunctionele/high-precision injectieverwerking, 10.000-klasse stofvrije schone ruimten, de systemen van de spiegeldeklaag, onder andere geavanceerde technologieën. Onze systemen voor kwaliteitscontrole omvatten het meest geavanceerde spectrum en de UVmeetapparaten.

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited

 

Wij werden toegekend ISO9001: de certificaten die van 2008, van FDA, van Ce en SGS van onze aan de gang zijnde verplichting aan consistentie en kwaliteit een weerspiegeling vormen. De „eerlijkheid, Integriteit, Toewijding, Efficiency, Onderneming, Innovatie“ is het principe dat wij hebben gebruikt om onze opdracht te steunen die zich bij het bieden van waarde voor cliënten, kansen voor werknemers, een positieve toekomst voor het bedrijf en voortdurend het bijdragen tot de maatschappij concentreren. Het onderhouden van onze clientèle wereldwijd terwijl het ernaar streven om als aantal-1 leverancier van China van ski/snowboard, het zwemmen en het duiken producten te blijven is onze dagelijkse achtervolging.

Shenzhen Pengyifa Precision Mould Limited
Certificaat
Standaard : CE Aantal : POCE14092902MCS Uitgiftedatum : 2014-10-20 Vervaldatum : 2017-10-20 Scope / Range : Ski goggle Uitgegeven door : POCE Technology
Standaard : FDA Aantal : WZCTC621-201309 Uitgiftedatum : 2016-12-30 Vervaldatum : 2017-12-30 Scope / Range : Ski Goggle Uitgegeven door : CTC
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-755-2748-8829
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal